DE UNDE CUMPAR

Produsele 2Clean pot fi comercializate din reteaua de magazine Penny! Vezi lista cu magazinele partenere cu un click aici!

INFORMATII PRODUSE

Fructele și legumele, culese din majoritatea culturilor trebuie curățate foarte atent înainte de consumarealor.

Spălarea acestora nu este suficientă.

Produsele clasice de casă conțin chimicale nocive pentru digestie. Acestea nu sunt îndepărtate complet din legume și fructe, îndeosebi din diverse sortimente de varză, salate și verdețuri.

2Clean - Soluția igienizantă pentru spălarea fructelor și legumelor are un efect igienizant maxim și este absolut sigură spre a fi folosită ca un produs multifuncțional. Aceasta poate fi folosită pentru spălarea verdețurilor, legumelor, fructelor crude sau confiate și a ouălor. De asemenea poate fi folosită si pentru tratarea suprafețelor din bucătărie!

-Curățenia camerelor și a suprafețelor este de o importanță maximă atunci când acolo trăiește și un copil. Dar nu toată lumea știe că jucăriile copiilor și accesoriile trebuiesc spălate cel puțin o dată pe săptămână.

- În cazul sugarilor sau copiilor cărora le dau dinții, tratamentul igienic trebuie aplicat zilnic.

- Un număr mare de microbi patogeni și viruși se strâng peste jucăriile copiilor și suprafețelor atinse de aceștia. De aceea o atenție specială trebuie avută la curățenie.

- Produsele normale pentru adulți conțin un număr mare de surfactanți, majoritatea dintre aceștia fiind agresivi și putând dăuna pielii sensibile a copiilor.

- Copiii introduc deseori jucăriile în gură iar reziduurile din săpun sau alți detergenți pot intra în sistemul digestiv al copilului și să cauzeze efecte neplăcute.

Nu lasă gust sau miros.

99.5% ingrediente origine naturală.

Bazat pe componente din plante.

Fără parfumuri.

Fără conservanți.

Pentru fructe și legume.

Se înlătură prin spălare 100%.

Înlătură ceara, mizeria și impuritățile.

Recomandat și pentru spălarea ouălor.

<5%lactic acid, nonionic surfactant (vegetable based), citric acid, Aloe Veraextract.

Pulverizați pe suprafața produsului, așteptați 1-2 minute, apoi puteți șterge cu buretele sau o laveta igienizata in prealabil. Clătiți cu multa apă și ștergeți cu o lavetă uscată și igienizată.   

Mentineti produsul fara expunere la soare sauinghet. Pastrati produsul in recipientul original. Depozitati produsul la locuscat si in recipiente inchise. Temperatura de pastrare intre 5 si 25°C.

Termen valabilitate: 24 luni de la data fabricatiei.

Data fabricației șilotul se pot vedea pe ambalaj.